بازدید نماینده و فرماندار شهرستان از واحد صحنه

روز یکشنبه طی مراسمی ، حسن سلیمانی نماینده شهرستانهای صحنه ، کنگاور و هرسین به اتفاق فرماندار شهرستان ، نورالدین فرزادی پور از دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه بازدید نمود . در این روز سلیمانی با اساتید و کارکنان و اعضای هیات رییسه این واحد دانشگاهی نیز نشستی صمیمانه داشت . در این نشست کیومرث چراغی رییس این واحد دانشگاهی ضمن خوشامد گویی و تقدیر از حضور نماینده و فرماندار شهرستان ، حضور ایشان را نشان از اهمیت ویژه و جایگاه دانشگاه در جامعه دانست و از اینکه مدیران شهرستان به دانشگاه توجه ویژه دارند از ایشان قدردانی کرد وی در ادامه  گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد صحنه طی دوران تصدی خود در سمت ریاست این واحد دانشگاهی در زمینه های توسعه علمی آموزشی و عمرانی ارائه نمود .

در ادامه برنامه های این روز حاج حسن سلیمانی نماینده منتخب شهرستان در مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خشنودی از حضور در محیط علمی دانشگاه و تبریک روز دانشجو از تلاشهای دکتر کیومرث چراغی تقدیر نمود و پیرامون حمایت از مدیران در شهرستان سخن گفت و افزود : مهم نیست که مدیر یک شهرستان بومی باشد یا غیر بومی ، هدف ما پیشرفت و اعتلای کلی سازمان و یک اداره در شهرستان هست و ما باید هر مدیری که توانمند است را حمایت کنیم . وی افزود: چه اشکالی دارد که یک مدیر کارآمد از شهر یا شهرستان دیگری باشد . امیدوارم که فرماندار و سایر مدیران ارشد این را مد نظر بگیرند و انتخاب روسا و مدیران ادارات و ارگان های شهرستان را بدون در نظر گرفتن بومی یا غیر بومی بودن معرفی و بکار گیری نمایند . در ادامه نشست نورالدین فرزادی پور ، فرماندار شهرستان صحنه طی سخنانی گفت : باعث خوشحالی است که در جمع دانشگاهیان حاضر شده ام و امید دارم که با همفکری و استفاده از منابع علمی و فعال دانشگاه در مسیر توسعه شهرستان بتوانیم قدم های بلندی برداریم .

پس از اتمام سخنرانی های  این نشست ، حاج حسن سلیمانی به سوالات و نظرات اساتید و کارکنان پاسخ داد و پس از آن طی مراسمی کتابخانه استاد شهید مرتضی مطهری این واحد دانشگاهی افتتاح گردید . دکتر کیومرث چراغی در خصوص این کتابخانه گفت : در ابتدای کار کتابخانه این واحد دانشگاهی در ساختمان اداری قرار داشت که مکان کوچکی برای این منظور موجود بود اما با توجه به تکمیل شدن پروژه 105 دانشگاه و تخلیه شدن ساختمان قدیمی، واحد با اعمال تغییراتی بخشی از این ساختمان را به مخزن کتاب تبدیل کرد و فضای بزرگتری را بعنوان سالن مطالعه خواهران و برادران ایجاد نمود که امیدواریم دانشجویان عزیز بتوانند بهره کافی را از این امکانات ببرند .